Șterge-ți contul Duohem
În aplicație, accesează Setări → Cont → Șterge contul și confirmă. Contul tău și participarea ta la calendarul familiei sunt șterse imediat.
- Dacă celălalt părinte este încă în calendarul familiei, acesta rămâne la el – inclusiv calendarul comun, cheltuielile și mesajele, deoarece acestea sunt o evidență comună pentru ambii părinți.
- Dacă ești singurul părinte din calendar, calendarul familiei și tot ce conține sunt șterse odată cu contul tău.
- Copiile de siguranță de la noi sunt suprascrise în termen de 35 de zile.
Nu poți deschide aplicația? Scrie la dalstengroup@outlook.com de pe adresa despre care vrei să fii sigur(ă), și spune-ne codul tău de invitație sau numele pe care îl folosești în aplicație. Ștergem contul în termen de 30 de zile și confirmăm prin e-mail.
Un abonament Premium este gestionat de Google Play sau App Store – anulează-l acolo pentru a nu se reînnoi.